U VRAAGT EEN STREAM AAN

Wij verwerken de aanvraag en kijken alvast naar de mogelijkheden. 

OVERLEG MET U

In overleg met u gaan wij op zoek naar de gepaste oplossingen welke aansluiten bij uw wensen, de mogelijkheden en het beschikbare budget.

DE STREAM WORDT INGEPLAND

Wij gaan de stream inplannen en alles wat hiervoor noodzakelijk is voor u realiseren..

DE STREAM GAAT LIVE 

Uw bezoekers kunnen de stream (al dan niet besloten) live bekijken en indien gewenst op een later moment terug kijken. 

Veel gestelde vragen

WAT ZIJN DE KOSTEN?

Deze vraag is voor ons niet simpel te beantwoorden. De kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen! Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte waarin de mogelijkheden en de prijzen vermeld staan. Het enige eerlijke advies wat wij u kunnen geven: Informeer naar de mogelijkheden!

HOE ZIT HET MET MIJN PRIVACY?

Wij van 24/7 Stream nemen de AVG-wetgeving zeer serieus. Alle gegevens die wij eventueel bewaren zijn strikt noodzakelijk om aan uw wensen te voldoen. De door ons verkregen informatie zal niet langer dan noodzakelijk door ons worden bewaard. Indien u dit wenst, verstrekken wij u alle informatie welke door ons op wat voor manier dan ook is opgeslagen. Uiteraard bieden wij u de mogelijkheid om deze informatie in te zien, te wijzigen of te wissen.

KAN IEDEREEN MEEKIJKEN?

Dit is geheel afhankelijk van uw wensen! Een door ons verzorgde Livestream kan in een volledig afgesloten omgeving plaatsvinden via de servers van Godspeed Hosting. Heeft u een public livestream? Dan kan iedereen live meekijken zonder hiervoor inloggegevens te gebruiken via Godspeed Hosting.

WAT KAN IK ALLEMAAL STREAMEN?

In het kort: Vrijwel alles! Audio,Video,Foto’s,Powerpoint etc…